Music navn News

Fribytterdrømme

[x_text]

Vi håber at I er klar til at tage jeres psykedeliske briller på sammen med Lau Pedersen og co. når Fribytterdrømme indtager RUC med deres spacede rockmusik!
Gang på gang har bandet bevist deres utrolige værd på livescenen i undergrunden, men man må sige at de tog ekstra fat da de spillede en fænomenal koncert på Lille Vega tidligere i år – en koncert, som online musikmagasinet Rockfreaks.net gav ni ud af ti stjerner med rosende ord om vild indlevelse og veludførte kompositioner, som sendte publikum ud i en trance-lignende tilstand. Vi håber I vil tage godt imod Danmarks pt. Hotteste syreorkester når de spiller på RUCs Årsfest 2016!

[/x_text]

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *