News

Østkyst Hustlers

[x_text]

ER I KLAR PÅ LINEUPPETS SIDSTE HOVEDNAVN? Disse gutter har revolutioneret dansk hiphop, og vil sørge for at i, på denne festens aften, SLET IKKE FÅR FOR LIDT! Elgen er i år utroligt stolt over at kunne præsentere de mageløse, de uforlignelige, de fuldstændigt legendariske ØSTKYST HUSTLERS!
I 1996 udgav Østkyst Hustlers albummet ’Fuld af Løgn’. Efter megasuccessen ’Verdens Længste Rap’ troede ingen, at dansk rap kunne blive større. Men det kunne det sagtens. Meget større. Med næsten 150.000 solgte eksemplarer gik albummet dobbelt platin og trak for alvor hiphoppen ud af undergrunden. Østkyst Hustlers blev simpelthen Danmarks største band uanset genre, og modtog hele seks Danish Music Awards. Det var umuligt at tænde for radioen uden at høre enten ”Han får for lidt”, ”Håbløs, ”Hustlerstil” eller nogle af de andre mange klassikere fra albummet ’Fuld af Løgn”.
I 2016 drager Østkyst Hustlers på turné for at fejre ’Fuld af Løgn’s 20 års fødselsdag sammen med gamle og nye fans. Sangene har for længst bevist, at de stadig holder, og teksterne er præcis lige så aktuelle i dag, som de var dengang, de blev udgivet. Jazzy H, Bossy Bo og DJ Peyk har heller ikke mistet energien. I løbet af de sidste par år, har de spillet på flere af landets største scener med deres fire mand store funk-band i ryggen. Og alle steder har der været kæmpe fest, sved og fællessang. Og det bliver der med garanti også når de kaster tre tons tung hustlerstil lige i nakken på alle der befinder sig inden for en kilometers omkreds af RUCs Årsfest 2016!

[/x_text]

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *