News

Så er det endelige lineup klar!

[x_text]

Elgen er stolt over endelig at kunne præsentere det endelige musikprogram for RUCs Årsfest 2016!
Foruden de tidligere offentliggjorte navne, har vi oveni hatten smidt de DJs, som skal starte nogle vilde fester ved de to vindende basis-telte. Disse tæller i alt fire styks: Harrison Heat, Kanondynamit, DJ Bonger og Vildt.
MEN! Selvfølgelig skal I ikke gå glip af fest i RUCs Årsfests egen Bodega, og derfor kan vi med glæde annoncere, at selveste BodegaDuoen vil vende tilbage dertil og skabe ideelle rammer for en god omgang provinsfest.
Sidst, men ikke mindst, har vi også to ekstra navne i form af Schleswig Space Station, som også vender tilbage efter sidste års succes, samt Bonus Pater, der nok skal få sat festen godt i gang.
Vi kan slet ikke vente med at se jer alle sammen til RUCs Årsfest 2016 den 16. september, hvor vi derudover også kan præsentere sådanne navne som Østkyst Hustlers, The Minds of 99, Ukendt Kunstner, Phlake og alle de andre navne I kan se på programmet foroven.
Hold da kæft, hvor vi ses på fredag!

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *