News

Kvizz-Katten til RUCs Årsfest 2016!

Kvizz-Katten er atter engang blevet hyret til at lokke sagesløse studerende i moralsk fordærv i en enestående kombination af quiz og procenter!

Vi vil rykke ved den ordinære forståelse af, hvad en quiz kan og skal bestå af – så kom og vær vidne til quizhistorie og sip sød rosé og aperol spritz, mens solen står i zen!

SES VI?

Deltagergebyret er fortsat 20,- kr. pr. deltager, så denne i forvejen uovertrufne aften kan bliver endnu mere uovertruffen og enestående!

HUSK KONTANTER OG LIGE PENGE

TID: Kvizzen er fra 16-18
Registrering af jeres hold skal være INDEN 15.55

HOLD: Ét hold består af 2-5 deltagere, dvs. min. 2 og max. 5 deltagere. Sammen skal i finde på et kreativt/sjovt/gennemtænkt navn da dagens bedste navn også kan give anledning til nogle præmier.

DELTAGERGEBYR: Det koster 20 kr. pr. deltager at være med i Kvizzen og den samlede pulje med deltagergebyr vil gå ubeskåret til vinderholdet, som kan dele puljen imellem sig. Så for at belyse det ellers åbenlyse: Jo flere der deltager, jo flere penge er der at vinde, så få hevet ALLE jeres venner og bekendte med ned i studenterhuset på torsdag og få dem meldt til, så pengepuljen kan blive endnu større end sidst, hvor den var mere end 3000,- kr.!!!

PRÆMIER: Stor pengepræmie til vinderholdet. Resten af præmiepuljen vil blive offentliggjort løbende, da vi skal have yderligere sponsorater på plads til denne Kvizz. Pengepræmien går til det vindende hold, mens resten af præmierne kan vindes for alternative ting som fx. bedste HOLDNAVN.

KVIZZ-STRUKTUR: Der vil i Kvizzen være 5 runder, som i skal igennem: 1) Aktuelt, 2) Musik, 3) Visual, 4) Whipe-out, 5) Finale.

Aktuelt kan være alt, der har været oppe at vende i internationale, nationale, regionale eller lokale nyheder inden for den seneste uges tid.

I musikrunden får i leveret en lille bid af et nummer, hvorefter i skal gætte jer frem til kunstner og titel, og den kvikke studerende har selvfølgelig gennemskuet, at man her kan score 2 point på hvert spørgsmål.

Visual runden vil byde på udsnit af kendte malerier, virksomhedslogoer og billeder af begivenheder, hvorfra i skal gætte enten maleriets navn, kunstner, firmaets logo eller hvilken begivenhed, der udspiller sig på det givne billede.

I Whipe-out runden skiller vi fårene fra bukkene. Tør i tage chancen og svare på alle spørgsmål, eller har i selvtillid nok til at køre sejren “sikkert” hjem? Ét forkert svar og i er ude.

I sidste runde vil i få et spørgsmål i umuligt ville kunne svare præcis på – men den, der kommer tættest på det rigtige svar vinder pengepræmien!!

SNYDERI: Vi er selvfølgelig opmærksomme på, at der kan forekomme snyderi med smart phones og det kan virke tillokkende når der er tale om så attraktive præmier, som der vil være i dette tilfælde, DERFOR, hvis du bliver spottet af et konkurrerende hold i forsøg på at google dig frem til svaret, så vil DU, der er blevet BUSTED, være forpligtet til at købe en omgang fadøl til HELE modstanderholdet som tog dig på fersk gerning i straf for dit usle snyderi!

Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at skrive til Kvizz-katten via deres Facebook side.

Du kan eventuelt melde dig til på Kvizz-kattens begivenhed her.

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *