News

Popchok aflyst – ny plakat klar!

[x_text]

Det er med stor beklagelse, at Elgen i år ser sig nødsaget til at måtte aflyse koncerten med Popchok til RUCs Årsfest 2016. Vi beklager meget, og aflysning af en koncert er det sidste som vi ønsker, men visse uforudsete årsager har gjort, at vi desværre finder det nødvendigt. Vi håber på jeres forståelse.
Dog vil vi samtidig garantere jer for, at resten af vores bands kommer og giver et brag af en fest, og vi er sikre på at så varieret en blanding af artister som The Minds of 99, Fribytterdrømme, Benal, Thanks og mange andre nok skal få selv de stiveste træben og tungeste hofter til at svinge og rotere som som en nylakeret snurretop!
Den opdaterede plakat vil fremover se ud som forneden, og så er der vist ikke mere at sige end at vi glæder os ustandseligt meget til at fyre den maks af med jer!
I ER FOR FEDE, RUC!

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *