News

RUCs første Dancebattle er klar!

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/7/8/elgenkommer.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033
[x_text]

Elgen er glad for at kunne offentliggøre Årsfestens første Dancebattle til dagsarrangementerne! Er du glad for at danse, eller er du en skabs-danser, der venter på at springe ud? Så kom til Dancebattle med Marie Gumdrop og DJ Friendly Ghost kl. 18.00 i Loungen. Instruktøren inviterer først publikum og deltagere på fælles dans, som står i hip-hoppen’s tegn, og derefter starter Dancebattlen. Saml dit sejeste, dummeste eller mest festlige dance-crew, bestående af 3 i alt, og dyst mod andre hold i forskellige kategorier som elgens ‘Wheel of Fortune’ bestemmer.

TILMELD DIT HOLD VIA E-MAIL: elgendanser2016@gmail.com.

OBS – eventet kræver ikke man kan danse, bare man har gå på mod 😉

Link til event: https://www.facebook.com/events/576354145885058/

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *