Music navn News

SOLEIMA

[x_text]

Der er nu mindre end 1 måned til årsfesten, og vi er klar til at offentliggøre årets første navn på programmet!

Soleima har det sidste års tid fået omverdenen til at spidse ører med singlerne “Wasted” og “Once Was”. Hun åbnede 2017 ved at udsende singlen “Cracks”, der bl.a. blev valgt som årets første “Ugens Uundgåelige” på P3!
Sidenhen har hun udgivet singlen “Breathe” i samarbejde med produceren Hoodboi og minialbummet “NO. 14”. Udlandet er også begyndt at lægge mærke til Soleima og specielt i UK og Tyskland har “Cracks” fået en del omtale på diverse musikblogs. Soleima har spillet en hel del danske koncerter henover sommeren, bl.a. på flere af landets festivaller som f.eks. Distortion og Heartland Festival, og vi glæder os enormt meget til at se hende til Årsfesten fredag d. 15. september!

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *