Music navn News

BodegaDuoen

[x_text]

En af de mest besøgte barer på Årsfesten er vores dejlige bodega. De sidste to år har vi været så heldige at få besøg af BodegaDuoen til at spille op til fest i vores bodega, og vi er glade for at kunne præsentere dem til Årsfesten igen i år!

Bodegaduoen udgøres af to friske fyre – Allan og Kenneth.
De to store drenge har kendt hinanden siden de endnu kun måtte køre 30-knallert,
og fandt senere i livet sammen igen om deres fælles passion – musikken.
Det mundede i første omgang ud i et 5-mandsorkester, men kærligheden til den folkekære musik trak dem begge i retning af en anden ide. Det er denne ide, vi idag kender som Bodegaduoen.

Konceptet er som sådan simpelt – Bodegaduoen spiller al den folkekære danske musik, vi alle er vokset op med – drysset med enkelte helt nye hits. Når det så er sagt, så er Bodegaduoen meget mere end bare musik.
Bodegaduoen er ikke bare med til at underholde – de er med til at sætte stemningen og humøret for din fest, og det går ikke stille for sig. De er kendt vidt omkring for deres skøre indslag med kostumer, parykker etc., som er med til at gøre din fest til noget helt specielt.

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *