Music navn News

Kesi

[x_text]

Vi glade for at kunne præsentere rapperen Kesi som en del af årets lineup!

Succes på internettet med bl.a. debutsangen “Byen Sover” førte til en række koncerter og interesse fra etablerede pladeselskaber, og i juli 2011 skrev Kesi som 18 årig kontrakt med pladeselskabet Universal, der i august måned 2011 udsendte Kesis første officielle single ”Slem dreng”. Samme måned bragte TV 2 et indslag om Kesi, der med pladekontrakten og den hurtige popularitet blev eksponeret i danske medier. Kesi optrådte i 2011 ved en række koncerter, herunder på Skaterscenen ved Roskilde Festival, Distortion og festivalen Sounds 2011. Kesi udgav senere i 2011 singlen “Født I Dag”, der var produceret af Benny Jamz fra B.O.C, der desuden også medvirker på singlen. Den 27 Februar 2012 udkom hans debutalbum “Bomber Over Centrum.

I 2014 udgav Kesi singlen “Søvnløs”, der opnåede en førsteplads på den danske hitliste. Kesi har 3 albums og adskillige hits i baggagen. Han har spillet på flere festivaler henover sommeren og har haft flere hits denne sommer – bl.a. singlen “mamacita” og “rica”, der er et samarbejde med rapperen Gilli. Vi glæder os til at se Kesi til Årsfesten!

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *