Music navn News

Farveblind

[x_text]

Vi er glade for at kunne præsentere den elektroniske duo Farveblind til Årsfesten! Bag Farveblind står de to unge musikere Jens Asger Lykkeboe Mouritzen og Magnus Pilgaard Grønnebæk, som trods Farveblinds korte levetid allerede har fået betydelig anerkendelse i de elektroniske kredse som en intenst, energisk og talentfuldt duo med stort potentiale. Bare i 2016 spillede duoen bla. shows til Distortion, SPOT Festival, Trailerpark, Reeperbahn, Sørveiv og en total af tre shows på Smukfest inklusiv åbningen af Bøgescenen. I 2017 har Farveblind spillet fem koncerter på SPOT Festival, to shows til Distortion og spillet på Roskilde Festival og Smukfest – Vi glæder os til en vild koncert med Farveblind til årsfesten!

Share this Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *