Music navn News

Odd Palace

Odd Palace indtager Årsfesten!

Med kærlighed for det energiske og det kaotiske holder Odd Palace den progressive rock i live i Danmark. På scenen overrasker de altid, når de med deres vanvittige indlevelse udsætter publikum for deres højenergiske shows. Deres brændstof er at efterlade publikum fuld af energi og lyst til at høre mere.

Bandet er aktuelle med udgivelsen af deres anmelderroste debutalbum “Things To Place On The Moon”, som har høstet høje karakterer og flotte anmeldelser i både ind- og udland. Kom og oplev et anerledes eksperiment udført af dygtige musikere, hvis gruppedynamik er stærkt medrivende!

Bandet har trods deres unge alder turneret gennem Europa samt spillet to danske festivalturnerer, som blandt andet kom forbi Distortion Festival og Thy Rock. Hypen omkring deres vilde liveshows er blevet mere og mere berygtet, og publikum må rykke tættere sammen til deres koncerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *