Music navn News

Royal Feet Factory

Disco til Årsfesten!

Royal  Feet Factory  er et moderne  discoband, der med  catchy, originale popmelodier  og vild energi og sceneshow,  fører publikum ind i en balsal  af sexede stemmer, glimmer, sprudlende  dynamisk musik og en festrevolution af de  forældede kønsstereotyper.

Fødder  og hofter  sættes uundgåeligt  i hed bevægelse, og  du vil føle det som  om du er i selskab med et uægte barn af Prince og  Kiesza. Om du er mand, kvinde  eller noget helt tredje er ikke afgørende her – har du dine mest glitrende dansesko på  kan du være med i denne ekstravagante fest med  et flamboyant og androgynt popnavn.

Med  nye samarbejdspartnere – heriblandt  Thor Finland (Julias Moon, Rosa Lux)  og Lasse Lyngbo (Vinnie Who, White Pony) –og  massiv airplay på P4 samt et imponerende antal koncerter  i ryggen har Royal Feet Factory skabt sig et omdømme som  et band, hvis fest du på ingen måde vil gå glip af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *