News

Kontantløs Årsfest

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/7/8/elgenkommer.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Elgen vil i år gerne byde velkommen til en Kontantløs Årsfest!

Ligesom så mange andre festivaler går Årsfesten kontantløs – dvs. at vi ikke længere tager imod kontakter som betaling. Til gengæld tager vi imod alle standard kreditkort, (Mastercard, VISA, Dankort), alle udenlandske kort og mobilepay.

Hvis du hverken har kreditkort eller mobilepay, har mulighed for at købe klippekort i ugen op til Årsfesten, disse kan bruges som betaling på Årsfest-aftenen (d. 17.-20. september). Salg af disse klippekort foregår i Studenterhuset i vores Hand Command, som findes i RUCbar på scenen i højre side.

OBS. Vi gør opmærksom på at der ingen returret er på købte klippekort!

Hvis du har nogen spørgsmål så skriv til pr@elgenkommer.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *