Music navn News

CHINAH

Mørket trænger  ind i drømmen

Siden CHINAHs  debut i 2016  er det gået enormt  stærkt for de tre venner.  Faktisk har ikke mange bands  på lige så kort tid opnået den  store succes som CHINAH har. På blot to år har CHINAH blandt andet nået at opleve et kæmpe fremmøde ved deres Roskilde-koncert, stor international blog-hype, haft adskillige danske radiohits, Danish Music Awards-nomineringer, at vinde P3s Talentpris og at tournere i både ind -og udland.

Bandet  er blevet  en dansk mediedarling,  og har for deres to første  EP-udgivelser ’Once The Lights Are  On’ og ’Hints’, modtaget en lang række  flotte anmeldelser.

Da  CHINAH  tilbage i  2014 satte sig  sammen og besluttede  sig for at prøve kræfter med at lave popmusik, så var  det helt nyt land for Simon, Simon  og Fine. Indtil da havde alle tre kun beskæftiget  sig med andre genrer – og derfor var det alternative for  dem at finde i poppens blide, illusionerende og drømmende univers. I kølvandet på bandets hektiske første par leveår valgte de at tage en pause med koncerter og udgivelser, for i stedet at fordybe sig i projektets  retning og udtryk, og for at genfinde den nysgerrighed, der altid har været bandets drivkraft. Nu er bandet på vej tilbage til deres mere eksperimenterende og elektroniske udgangspunkt, men med  et skift i blik på tilværelsen:

Vi  har leget  med popmusikkens  præmisser på de første  to ep’er. I popmusik skaber  man ofte et entydigt og utopisk univers.  Man beskriver drømmen. Nu går vi ind og knuser  drømmen”,  fortæller  Fine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *