Music navn News

Red Warszawa

Læderklub på udebane

Red Warszawa er lavet af læder, Red Warszawa’s instrumenter er lavet af læder, Red Warszawa’s øvelokale er lavet af læder. Denne hellige 3-enighed er også smurt ind i olie… og ikke bare én slags olie, nej 3 slags olie. Helikopterolie, Massageolie og Amerikansk olie. Det hele er suppleret med nitter og kæder… især kæder. Red Warszawa er et meget dominant rockband. De dominerer især hinanden, men også fans og grise. Når de ikke binder hinanden fast i læderlokalet (den faste næve), laver de ud-af-huset-opgaver og folk kommer fra nær og fjern for at blive læderdomineret og spændt fast. Dette efterår har læderklubben 12 læderworkshops fordelt dominant på landkortet, som også er af læder. Der vil blive gnedet, presset og poseret i udfordrende stillinger. Så hvis du også er lavet af læder, så kom og få et par nitter sat fast, kom og bliv spændt fast af kæder og bliv døbt i olie…. 3 slags. Kom og bliv domineret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *