Music navn News

SNAK + Andreas

Game Area i Kantinen med SNAK & Andreas


SNAK

Beskidte beats, legende rytmer og melankolske melodier, er hvad man kan forvente når Marc Brunsgaard aka SNAK bliver spillet på PA anlægget. Den overordnede vision i musikken er at sætte fokus på og italesætte de sociale sammenhænge, som pulserer i vores hverdag. Dette kommer til udtryk igennem gyngende trommer stærkt efterfulgt af dybt syngende basgange. Som kunstner stråler SNAK med en fantastisk energi, som bliver videregivet til alle omkring ham, både backstage og på scenen. Så når der skal sparkes gang i en energisk fest, med tunge elektroniske hiphop-beats er SNAK klar til at smide dem over disken!


Andreas 

Andreas er en kyndig kreativ DJ som elsker funky smooth rytmer. Han kan showoff på instrumenter, han kan showoff på dansegulvet, og minsandten om han ikke også kan showoff på den DJ-pult!
Andreas inviterer til dancebattle og til freestyle rap til enhver interesseret, så kom forbi kantinen og start festen med Andreas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *