Årsfesten på RUC - Bodegaduoen
Music navn News

BODEGADUOEN

Det er med stor glæde at Elgen kan præsentere den tilbagevendende duo til Årsfestens 2019!

Kan du ligesom Elgen heller ikke holde dig fra at skråle med i baren, når gamle klassikere fra Shu-Bi-Dua, eller Bamses Venner kommer på? Så glæd dig til Årsfesten, hvor Bodegaduoen atter indtager en af vores mest besøgte barer på aftenen, Bodegaen.

Bodegaduoen udgøres af to friske fyre – Allan og Kenneth. De to store drenge har kendt hinanden siden de endnu kun måtte køre 30-knallert,
og fandt senere i livet sammen igen om deres fælles passion – musikken. Det mundede i første omgang ud i et 5-mandsorkester, men kærligheden til den folkekære musik trak dem begge i retning af en anden ide. Det er denne ide, vi idag kender som Bodegaduoen.

Bodegaduoen leverer al den folkekære danske musik som vi alle er vokset op med – drysset med enkelte helt nye hits. Udover at leverer musik er duoen kendt vidt omkring for deres skøre indslag med kostumer og parykker, der i samspil med musikken garanterer højt humør og festlig stemning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *