Baby In Vain - årsfesten på RUC
Music navn News

BABY IN VAIN

Lad de mørke undertoner af Baby In Vains rå rock tage dig med, når Elgen inviterer til et brag af en fest på Thorsens Arena!

Elgens kærlighed til den ufiltrerede musikoplevelse vækkes atter til live, når den danske trio gæster Årsfesten den 20. september. Baby In Vains stemningsbetonede musik garanterer en emotionel musikalsk rejse, med hits som ”Sweetheart Dreams” og ”Low life”.

Den danske trio, som består af singer-songwriter-guitaristerne Andrea Thuesen Johansen og Lola Hammerich samt trommeslageren Benedicte Pierleoni-Nielsen,  leverer en lyd som allerede i sin tidlige debut i 2010 skriger af erfaring og professionalisme. Årsagen dertil er, at bandets medlemmer Lola og Benedicte begyndte deres musikalske samspil, da de henholdsvis var i en alder af 12 og 14 år. I 2010 mødte de Andrea, dermed blev duoen til en trio under navnet Baby In Vain.

I 2017 fik Baby In Vain et gennembrud med debutalbummet More Nothing på den internationale scene såvel som den nationale, der bl.a. har resulteret i bookinger to år i træk på Roskilde Festival. Nu byder Elgen dem velkommen til RUCs Årsfest. Lyt med her for en forsmag på, hvad i kan forvente når trioen indtager Thorsens Arena den 20. september:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *