Whiskeyordnen - Årsfest 2019
Music navn News

WHISKEYORDNEN

Whiskeyordnen indtager Thorsens Arena med forrygende og swingende musik, der altid formår at skabe en kogende kedel af festglade mennesker. Musikken bærer præg af den festglade power-funk, balkaniserede lyde og et inviterende lydkaos, men henter inspiration fra hele det musikalske spektrum. Alle de fede dansegenrer blandes i et virvar af rytmer, toner, farver og tapetklister. Det er umuligt at stå stille, når frontmanden først har smidt bukserne og slynger rundt med præstekjoler og aspargessuppe.

Whiskeyordnen er kendt som et energisk showband der spiller en fusion af funk, latin, rock, klezmer og mellemøstlig musik. Der er altid fokus på et hæsblæsende sceneshow, både visuelt og lydmæssigt. Bandet kører tit og ofte temakoncerter, hvor en episk fortælling om bandet og dets relation til publikum er i højsædet. Whiskeyordnen har desuden oftest lavet mad på scenen i anledning af disse temakoncerter, hvor bl.a. whiskey-gryderetter er på menuen.

Bandet har spillet over hele landet og særligt i Københavnsområdet, med optrædener til festivaller såvel som intimkoncerter. Ligeledes har Whiskeyordnen i 2016 turneret i England og spillet koncerter på spillesteder samt festivaller med varierende publikumsstørrelser. Med andre ord er bandet dygtige til at tilpasse sig alverdens forskellige scener og arrangementer, hvortil de altid garanterer en fest samt en god oplevelse!

Hvis du ligesom Elgen er helt ekstatisk for at hører mere, så lyt med her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *