Benal - Årsfesten på RUC 2019
Music navn News

BENAL

Tiden nærmer sig med hastige skridt, og det er med stor ære at Elgen nu kan præsentere årets hovednavn!

Med hits som “Nu Her” og “Uh Babe” der tæller over fire millioner streams på Spotify, har Benal lagt sig solidt i den danske Hip-Hop elite. I år gæster de Årsfesten, nærmere bestemt Thorsens Arena, som årets hovednavn. 

Duoen Benal bliver udgjort af rapper Benjamin Hav samt producer Albert Wanscher, og har siden 2012 forsødet danskernes ører med Hip-Hop af første klasse. I 2015 udkom albummet “Opstigning” hvorfra de blev uundgåelige som en del af den danske Hip-Hop scene. I 2017  vandt de P3 guld prisen og sidste skud på stammen fra 2018 er albummet “Benjamin og Albert” som røg ind som nummer 2 på den danske album-hitliste, hvorfra flere numre på nuværende tidspunkt har over en million streams på spotify.

Hør deres nummer “Nu Her”: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *