Ravi Kuma - Årsfesten på RUC 2019
Music navn News

RAVI KUMA

De blev dannet i 2017, i 2018 vandt de karrierekanonen, og nu er rapduoen Ravi Kuma klar til at indtage Thorsens Arena til Årsfesten 2019. Du kender dem måske fra hook lines som ”Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess” og ”Why You Motherfuckers Keep Staring At My Dick”, men Ravi Kuma er meget mere end bare ørehængende hooks. De er gået fra at spille små fester til større scener og har allerede stået på blandt andet Roskilde Festival, P3 Guld, Distortion og SPOT Festival.

Publikum kan forvente en intens og energifyldt live-optræden, som Gaffa beskriver således i deres anmeldelse af koncerten på SPOT-Festival tidligere i år: ”Ravi Kuma er ganske enkelt kommet for at blive. De tilbyder en fest, som ikke fås andre steder end hos dem, og de fremfører deres musik som et kærligt knytnæveslag lige i ansigtet.”.

Albummet ’Sub’ er en blanding af producer Aske Knudsens hårdtpumpede elektroniske beats og rapperen Sharon Kumaraswamys protesterende tekster og store mængde energi. Duoen tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv. Det handler om at kunne finde det smukke i noget grimt og sammenholdet til en koncert hvor protesterende tekster, fest og håb, er i fokus.
”Selvom vores musik har en masse ironi og humor med sig, og at det for nogle mennesker måske kan virke som om, at vi bare render rundt og tager pis på det hele, så handler vores musik egentlig om ting, der er meget vigtige for os, og som vi gerne vil dele med alle, der har lyst til at lytte”, forklarer rapper Sharon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *