Bar

BARSORTIMENT


Tuborg-logo-e1348049570720
Tuborg er i 2015 Årsfestens ølpartner på fjerde år og det betyder at vi i 2015 endnu engang vil servere Tuborgs produkter i vores barer. Vores samarbejde med Tuborg betyder ligeledes at vi fører sodavand fra Coca Cola. Til festen fører vi følgende varianter øl.

Grøn Tuborg
Grøn Tuborg er Danmarks første pilsnerøl og blev første gang brygget i 1880 af Tuborg’s daværende brygmester Hans Bekkevold, som havde ladet sig inspirere af bryggerne i Pilzen i Tjekkiet, deraf navnet pilsner. Grøn Tuborg er lys i farven, da der udelukkende er anvendt pilsnermalt til brygningen.

Guld Tuborg
Guld Tuborg blev udviklet og lanceret til eksportmarkedet. I 1895 blev den lanceret i Danmark.
Guld Tuborgs reklamer har altid været præget af høj kvalitet og smukke kvinder. Mest kendt som Tuborg’s Gyldne Dame er nok fotomodellen Anette Strøyberg, som gik sin sejrsgang verden over i slutningen af 50’erne. Ved Guld Tuborg’s 100 års jubilæum i 1995 var det således naturligt at relancere luksusbrygget som ”Den Gyldne Dame”.

Tuborg Classic
Tuborg Classic er den oprindelige “Classic” øl i Danmark. Øllen blev introduceret i forbindelse med Tuborgs 120 års fødselsdag i 1993. Tuborg Classic var den første danske øl, der var sammensat af flere forskellige malttyper. Tuborg Classic indeholder pilsnermalt, münchermalt, karamelmalt og farvemalt.

JM logo - sort på hvid

Jägermeister stammer tilbage fra 1935 og laves den dag i dag efter nøjagtig samme principper som i gamle dage. Planter, plantedele, urter og blomster macereres i stærk alkohol, så de gode stoffer/smagsegenskaber trækkes ud. Dette koncentrat, som har en alkoholstyrke på knap 70%, lagres på store egetræsfade i mindst 12 måneder; først da opnås den helt perfekte kvalitet.

Jägermeister indeholder 56 forskellige planter/rødder/frugter/blomster. Her er et lille udpluk af dem: Rabarberrod, ensianrod, angosturabark, bynke, lavendelblomster, melisse, pimpinelle, fennikelfrø og lakridsrod. Derfor er Jägermeister heller ikke markedets billigste bitter. Navnene på de øvrige ingredienser vogter Jägermeister over som en dyb hemmelighed.

Basic CMYK

Sobieski Vodka
Polen har stolte vodka traditioner og er fadder til kvalitetsvodka. Sobieski Vodka er netop et kvalitetsstempel for polsk vodka og en af Polens mest populære vodkaer. Sobieski Vodka har fået navn efter Kong Jan Sobieski III, den største konge og militære overhoved i Polens historie.

Sobieski Vodka er pt. den 7. mest sælgende premium vodka på verdensplan og den bedst-sælgende premium vodka i Polen. Derforuden er Sobieski Vodka den hurtigst voksende vodka i verden med et årligt salg på over 22,5 millioner liter. Denne premium vodka er lavet på gylden Dankowski rug og kildevand fra Oligocene Springs.
Print
BULLDOG London Gin
BULLDOG London Dry Gin, udråbt til at være ”verdens bedste mixer gin” af connaisseurs, blev lanceret i 2007. BULLDOG er en super premium gin, der er blevet udviklet på et engelsk destilleri med over 250 års historie, og som har fået en af de højeste anprisninger nogensinde tildelt en gin af US Enthusiast Magazine (’Top 50 Spirit’).

BULLDOG GIN er blevet tilført en eksotisk blanding baseret på 12 planter fra 9 lande – fransk lavendel, kinesiske lotus blade, tyrkisk hvid birkes, Longan, som betyder ”drageøje” på kinesisk (er i familie med litchi, som længe er blevet betragtet som et oldgammelt kinesisk elskovsmiddel) og økologisk dyrket enebær fra Toscana, Italien. BULLDOG GIN er lavet på den bedste kvalitet af hvede fra de frodige enge i East Anglia, England, samt helt særligt og rent ferskvand fra en sø i Wales og dernæst destilleret 4 gange i traditionelle kobberkar.

BULLDOG er en 40 % gin, som sælges i en grå og dyb-lilla farvet flaske med brede ’skuldre’ og et unikt halsbånd med ’pigge’.
LOGO-CanadianTippers-PPT

Canadian Tippers
Kendetegnet ved canadisk whiskey er letheden og finessen ved dens aromaer, sammen med dens markante rug-smag.

Canadian Tippers er et blandet produkt kombineret med en række forskellige kornsorter, som er destilleret sammen. Whiskyen lagres i egefade i tre år. Dette giver en diskret aroma og en frugtig smag. Canadian Tippers er let at drikke, omend elegant og raffineret udførelse.Logo Ron Palma Mulata amb NOIA  3 Colors

Pamla Mulata Rom
Palma Mulata Rom er inspireret af den cubanske identitet og kultur. Kvinden Mulata findes overalt i Cubas historie. MULATA brandet blev lanceret i 1993 og blev hurtigt værdsat og forstået af den lokale befolkning, primært på grund af de originale produktionsprocesser og råvarer, der anvendes. MULATA er et af de få rom mærker, der kan benytte den oprindelige betegnelse Rom.

Silver Dry er en klar, hvid rom med en let, naturlig sødme, der er karakteristisk for rom. Palma Mulata Rom Silver Dry er ideel til diverse cocktails – både de klassiske såvel som de spændende nye.
bm_logos_sanjoseBD

San José Tequila
San José kommer fra Mexico og er fremstillet ved at destillere Agave plantens frugt i overensstemmelse med ældgamle opskrifter. San José er den førende tequila i Frankrig. San José Tequilas karakteristiske runde smag gør sig både som et shot men også som ingrediens i en klassisk margarita.
MB_Logo_Black

Marie Brizard
Marie Brizard er navnet på den kaffelikør som bliver benyttet af Årsfesten. Marie Brizard blev etableret af Marie Brizard og hendes nevø i 1755. Det første produkt var den anerkendte Anisette likør, som også blev serveret ved Kong Louis XVs hof.Marie Brizard likører er det naturlige valg for profesionelle i barverdenen pga. de tætte bånd mellem International Bartender’s Association (IBA) og Marie Brizard.

Likørerne er baseret på 100 % ren frugt, og råvarerne er udvalgt fra de bedste plantager verden over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *