Basis

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/7/8/elgenkommer.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Vind et basis telt til Årsfesten


Vil du være med til at skabe en fed fest til Årsfesten?


Så skal du ikke lede længere!

For ved indgangen til Årsfesten gemmer sig et særligt område med to store telte, der giver jer som studerende mulighed for at sætte jeres præg på festen. Et af disse telte kan nemlig blive jeres gennem en ansøgning, og giver jeres hus mulighed for et fælles samlingspunkt, hvor i er med til at sætte rammerne for den bedste fest. Udover at skabe en fest for jer og jeres medstuderende, er det med til at skabe et unikt sammenhold i jeres hus og penge til at lave fede arrangementer sammen.
Teltet kan både søges alene eller i fællesskab med et andet hus, det giver mulighed for at danne et fællesskab på tværs af enten huse eller årgange. Samarbejdet giver desuden mulighed for mere fleksibilitet, flere hænder og flere ideer.

Så hvis du gerne være med til at skabe en fed fest, styrke jeres sammenhold, tjene lidt ekstra moneter til husoplevelser og bare have en mega fed aften, så skal dig og dit hus helt sikkert sende os en ansøgning!

Hvis du bare må vide mere eller er nysgerrig på hvad et basistelt ellers indebærer, kan du finde en yderligere beskrivelse i pdf’en herunder.

Specifikationer og formelle krav til basis

Ydermere kan i herunder se eksempler på hvordan en kreativ og officiel ansøgning kan se ud:

Eksempel på officiel ansøgning

Eksempel på kreativ ansøgning

Ansøgningsfristen er d. 7. september 2018 kl. 12.00

Send din ansøgning til basis@elgenkommer.dk

Har i spørgsmål til, hvordan man egentlig lige sætter en sådan ansøgning sammen, så står vi klar til at hjælpe jer d. 5/9 kl. 12-15 i RUCbar i Studenterhuset (bygning 13).

Se kreative basisansøgninger fra tidligere år


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *