FAQ

Vi har samlet en liste over ofte stillede spørgsmål.
Hvis du stadig ikke har fundet svar på dit spørgsmål, så skriv til os på info@elgenkommer eller via vores Facebookside.


OBS: Ved akut brug for ambulance, brandvæsen, politi eller security: HENVEND DIG I NÆRMESTE BAR ELLER VAGT, så kan personalet rekvirere hjælp via radio.
Festen starter med lounge bar kl. 15.00 ved området foran kantinen. Resten af barene åbner kl. 19.00. Musikken i de store telte starter kl. 20.
Alle huse er velkommen til at lave et arrangement i deres hus inden årsfesten starter. Alle skal dog være ude af husene kl. 20.00 og færdige med oprydning kl. 21.00. Dørene låses og smækkes kl. 22:00 og I har herefter ikke adgang til bygningen længere, opbevar derfor jeres ting i Årsfestens garderobe (Byg. 45). Venner med gæstebillet til årsfesten kan også komme ind til førfesterne i husene, hvis de enkelte huse ønsker det.
I skal også huske at melde til servicesektionen og nattevagten, hvis I holder spisning/opvarmningsfest inden den 21. september i underskrevet stand.
Det er ikke muligt at melde overnatning på RUC til Årsfesten, læg derfor ekstra mærke til togtiderne som er anført nedenfor.
Ja – Garderoben er i Byg. 45 og koster 25 kr. per ting. Du kan finde placering af garderoben nederst på siden, hvor der er et kort over Årsfesten.
Indgangen til Årsfesten er placeret ved Korallens Allé. Se billedet nedenunder.
Årsfesten er gratis for alle RUC’ere. Husk blot dit studiekort. Gæstebilletter koster 150 kr. Læs mere om gæstebilletter på

http://www.elgenkommer.dk/gaestebillet/

Hvis du er Absalon-studerende kan du også købe billet til Årsfesten. Det koster også 150 kr. Ved indgangen skal du fremvise dit studiekort og billet.

Alle RUC-studerende har mulighed for at købe gæstebilleter til deres venner på http://www.elgenkommer.dk/gaestebillet/

Dog skal der gøres opmærksom på, at der er et begrænset antal biletter til rådighed. Disse billetter går efter først til mølle princippet. Hvis du vil sikre dig billetter til dine venner uden for RUC, så køb dem i god tid.

Billetterne skal betales online med et betalingskort. Der kan købes 4 billetter pr. RUC-studerende.
Hvis du er Absalon-studerende kan du kun købe én billet til dig selv.

Så skal du blot henvende dig til servicedesk i byg. 14 og få lavet et kort.
Der kører toge hele natten – både mod København og Roskilde.
Du kan se afgangene på www.rejseplanen.dk

KORT OVER FESTEN

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *