Gæstebillet

Køb billetter til Årsfesten på RUC


Billetsalget til Årsfesten 2020 er endnu ikke igangsat!


Som RUC-studerende kommer du gratis ind til Årsfesten ved fremvisning af studiekort. Derudover har du som RUC-studerende mulighed for at købe 4 gæstebilletter til 150 kr. pr. stk.
Som studerende fra Absalon har du mulighed for at købe én enkelt billet til dig selv. Så tag dine venner, familie eller bekendte med i hånden, og vis dem hvordan vi på RUC holder den vildeste og flotteste Årsfest!

Når du trykker på nedenstående link, bliver du sendt videre, hvor du skal logge ind med dit login som enten RUC- eller Absalonstuderende. Du får en unik kode, som du kan kopiere ind i ‘billetkode shout’ når du køber billetter.

Vi gør opmærksom på at du kun kan købe billetter af én omgang.


OBS: Det kræver RUC-login at købe gæstebilletter. Det er derfor nødvendigt, at det er en studerende fra RUC, som køber billetterne.

Bemærk: Der er få Absalon-billetter tilbage!

Når du har købt billetterne får du dem tilsendt pr. mail, så du kan printe dem ud og give dem til dine venner. Dette betyder at I ikke behøver at ankomme sammen. Dine venner skal bare vise deres billet og så kommer de direkte ind til den fedeste årsfest nogensinde! Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetter, som angår manglende kvittering sendt til e-mail, så skal du henvende dig til billetfix.dk.

Det er ligeledes muligt for studerende på Professionshøjskolen Absalon at købe en billet pr. studerende til Årsfesten på RUC. Dette gøres ved at klikke på det link der hedder Absalon studerende i boksen øverst til højre. I indgangen til Årsfesten skal billetten vises sammen med ens tilhørende studiekort.

Bemærk, at der er et begrænset antal billetter sat til salg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *