Gæstebillet

Tryk for at købe gæstebilletter

Som RUC studerende kommer du gratis ind til Årsfesten ved fremvisning af studiekort. Derudover har du som RUC studerende mulighed for at købe 4 gæstebilletter til 150 kr. pr. stk. Så tag dine venner, familie eller bekendte med i hånden, og vis dem hvordan vi på RUC holder den vildeste og flotteste Årsfest!

OBS: Det kræver RUC-login at købe gæstebilletter. Det er derfor nødvendigt at det er en studerende fra RUC, som køber billetterne.

Når du har købt billetterne får du dem tilsendt pr. mail, så du kan printe dem ud og give dem til dine venner. Dette betyder at I ikke behøver at ankomme sammen. Dine venner skal bare vise deres billet og så kommer de direkte ind til den fedeste årsfest nogensinde! Hvis du oplever nogen problemer med at købe billetter, som angår manglende kvittering sendt til e-mail, så skal du henvende dig til billetto.

– Billetsalget stopper fredag d. 15. september kl. 22.00

Billetterne kan også købes via Portalino.

Det er ligeledes muligt for studerende på Professionshøjskolen Absalon at købe en billet pr. studerende til Årsfesten på RUC. Dette gøres ved at klikke på det link der hedder Absalon studerende i boksen øverst til venstre. I indgangen til Årsfesten skal billetten vises sammen med ens tilhørende studiekort.

Bemærk, at der er et begrænset antal billetter sat til salg.