Vær med

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/7/8/elgenkommer.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Vil du være til at skabe Årsfesten?


Vi har brug for din hjælp til at skabe RUC’s største fest!
Du kan være med til at skabe den fedeste fest ved at melde dig ind som hand, bartender, orangevagt, stagehand eller fotograf.
Læs mere om dine forskellige muligheder her:

Vi har brug for en masse seje Hands til at hjælpe os med at skabe årets lækreste fest.

Som Hand til Årsfesten hjælper du med at opbygge og dekorere Årsfesten fra bunden. Vi har derfor både brug for folk, som gerne vil være kreative og pynte op, og folk som gerne vil bygge scener og installationer og meget mere. Så hvis du synes, det vil være sjovt at være med til at skabe RUC’s største fest og møde en masse nye mennesker, så er det lige dig, vi søger!

Kom ned i Studenterhuset, hvor vi sidder i RUCbar fra mandag d. 17. september 2018, hvor der er åbent fra kl. 9-18, og resten af ugen op til Årsfesten (17.-21. september). Dog er der frokostpause midt på dagen.
Vi har også brug for hjælp søndag d. 23. september til oprydning.

Vi kvitterer for arbejdet med ølbilletter og muligvis en billet til den berygtede sjatfest, alt efter hvor mange timer, du lægger. Jo mere du hjælper, jo flere fordele udlover vi! Der vil også være mulighed for at melde sig til at spise sammen med de andre Hands og Kamarillaen til frokost og aftensmad.

Har du spørgsmål skriv til hand@elgenkommer.dk

Link til vores Facebookgruppe for Hands: https://www.facebook.com/groups/1466536166929076/?__mref=message_bubble

 

Som bartender til Årsfesten 2018 får du masser af sjove oplevelser til gengæld for din arbejdsindsats:

 • Før Årsfesten inviteres du til en bartenderdag d. 15. september 2018, som bl.a. inkludere briefing, sociale aktiviteter og fest om aftenen.
 • Du har fri bar under hele Årsfesten, dog under forudsætning af at du er i stand til at servere og regne.
 • Du får mad i løbet af aftenen.
 • Du får en ideel mulighed for at udvide dit sociale netværk på RUC, da du kommer til at indgå i et barhold, der er blandet på kryds og tværs af studieretninger og årgange. Er I flere venner, som melder jer, kan I komme på samme barhold og sammen være med til at skabe RUCs fedeste fest.
 • Som tak for indsatsen får du en invitation til den famøse Sjatfest! Her kan du feste og drikke gratis sammen med alle andre frivillige, som også har bidraget med et stort stykke arbejde til Årsfesten.

På selve aftenen vil dine arbejdsopgaver være:

 • Opsætning af bar, dvs. alkohol, pengekasse, sodavand, div. redskaber mm.
 • Servering af diverse drikkevarer mm. under festen
 • Nedpilning og oprydning af bar
 • Oprydning af det telt man har været i + en meter rundt om teltet (udenfor)
 • Alt i alt får du mulighed for at have masser af sjove og lærerige oplevelser, ved at hjælpe til denne ene aften!
 • Dette forudsat at du selvfølgelig tager dit frivillige arbejde seriøst og hjælper med at rydde op med et smil på læben. For at kunne deltage i sjatfesten er det påkrævet at man har ryddet op!

Praktiske informationer:

Bartendere får at vide på bartenderdagen d. 15. september, hvornår de skal møde ind på selve dagen for Årsfesten 2018. Bartenderne er færdige ca. 2-3 timer efter baren lukker, når oprydningen er slut (barerne lukker senest kl. 4).

Nu tænker du måske: Jamen, kan jeg så ikke se noget musik, hvis jeg er bartender?

Hertil er svaret: JO! Du vil også have mulighed for at se musik i løbet af aftenen. I kan planlægge internt på barholdene, hvordan I alle sammen får mulighed for at se den kunstner, som I gerne vil høre.

Er du en person, som kan tage ansvar og samtidig skabe en fest, så meld dig som bartender 2018 nu ved at gå ind på følgende link: https://podio.com/webforms/20653459/1416608

Har du spørgsmål?

Skriv til bar@elgenkommer.dk

 

Er du interesseret i at hjælpe Årsfesten fredag d. 21. September 2018 og samtidig tjene nogle gode penge? Så er jobbet som orangevagt lige noget for dig!

Vi søger friske mænd og kvinder til at løse forskellige opgaver i tidsrummet 15.00 – 06.00. De præcise tider er afhængigt af opgaven. Opgaverne går ud på at du enten: står vagt forskellige steder på RUC og holder opsyn; står i garderobe; kontrollere billetter i indgangen eller sørger for at de andre får tid til pause – alt imens du fungerer som levende infosøjle for de øvrige gæster. Forskellige andre opgaver kan opstå i løbet af aftenen. Vi forventer selvfølgelig, at du er ædru og har lyst til at gøre Årsfesten til en sikker og sjov aften for dine medstuderende.

Vi søger personer som har overblik, kan tage initiativ og som er interesseret i at sikre omkring 8000 gæster en formidabel og sikker aften. Som orangevagt vil altid være med en makker, du har derfor mulighed for at ønske hvem du gerne vil være på vagt med. Vi kan desværre ikke garantere, at dit ønske bliver opfyldt, da vi selvfølgelig er nødt til at prioritere fordelingen af erfaring og evner, men vi vil gøre hvad vi kan. Så vidt muligt ser vi gerne at der er en mand og en kvinde på hvert hold.

Slutteligt er det et krav at du skal kunne forstå og tale dansk. Der vil blive afholdt et infomøde torsdag d. 20/9-2018 som er kvalificerende for jobbet som orangevagt. Mødet vil bestå af en grundig rundvisning af området og gennemgang opgaverne, kurser som vil klæde dig på til arbejdet som orangevagt, samt lidt hygge så vi kan lære hinanden at kende (præcis møde tid kommer senere.). Dette møde er ikke lønnet, men obligatorisk for at du kan arbejde som orangevagt. Lønnen for vagten under afholdelsen af Årsfesten er ca. 170 kr i timen. 

For at ansøge skal man blot sende en mail til orangevagt@elgenkommer.dk, hvor i man inkluderer følgende:

 • Navn
 • Alder
 • Tidligere erfaring (som orangevagt eller anden erfaring)
 • Ønske (position eller vagtmakker)
 • Mad hensyn/ønske
 • Ønske om vagtens længde
 • Tlf. nummer og tidspunkt hvori du kan/vil kontaktes

Har du spørgsmål, så skriv til orangevagt@elgenkommer.dk

Er du interesseret i lyd og teknik, og kan du godt lide at arbejde med store arrangementer?

Så er det måske dig vi leder efter. Årsfesten søger 4 stagehands til hjælp med opsætning og nedpilning af lydudstyr mellem koncerterne på vores to hovedscener.

Som Stagehand skal du være til at få fat på i løbet af hele aftenen, være omstillingsparat i tilfælde af programændringer, og klar på at tage fat. Herudover skal du være ædru.
Som Stagehand får du forplejning i løbet af aftenen, koncertpladser på første parket, og adgang til den berygtede sjatfest, som afholdes to uger efter Årsfesten.

Skriv en ansøgning til musik@elgenkommer.dk, og fortæl os hvorfor du vil være med og evt. om tidligere erfaring.

Har du erfaring med fotografi, har et godt kamera og kunne du tænke dig at tage nogle fede billeder et par timer på Årsfesten 2018? Så kvitterer vi med øl-billetter samt retten til at tage tre venner med til Årsfesten ganske gratis.

Arbejdet vil primært være et par timer i løbet af aftenen på én eller flere af følgende locations:

 • Sponsorfotovæg: Dit fokus er Sponsorvæggen ved indgangen. Det er den post der får suverænt mest opmærksomhed på Facebook af alle vores posts efter Årsfesten.
 • Stemningsbilleder rundt på Campus: Dit fokus er stemningsbilleder af publikum og events rundt på campus.
 • Koncert: Dit fokus er koncerter, kunstnere, og publikum i de to koncert telte samt kantinen.
 • Basis: Dit fokus er basisfesterne samt stemningsbilleder.

Skriv en mail til pr@elgenkommer.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, samt hvor du godt kunne tænke dig at være fotograf.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *